Project journal II.

A project journal második bejegyzése, a vállvért és a nyakpánt. (Baromi lassan készül a project ugye? XD )

Szóval először a nyakpánt. Elég gyorsan elkészült a kigondolás után.
Először kimértem, hogy mekkora legyen a pánt, majd kiszabtam. De ugye az alap bőr az szürke, szóval festés… (Azóta rendeltem még fekete meg burgundy színű bőröket.)
Aztán jött egy apróbb probléma. A ringlik behelyezése. Mivel nincs konkrét ringli beütőm, csak egy patentolóm, így kissé trükkösen kellett megoldanom.

A vállvért, na az külön élmény volt. Az elképzelést könnyű volt papíron megtervezni, és még jól is nézett ki. Ám a megvalósítás…
Az alapja alufólia lett. Miután az kész lett, megint vacilláltam egy sort, hogy valahogyan fekete színre kéne festeni? Szövetet ragasztani rá?
Gondolkodás közben elkezdtem kimérni a tollakat. (Szerencsémre vettem anno egy méternyi toll “weft”-et.) A tollak ideiglenes rögzítése után rájöttem, hogy túl lusta vagyok beszínezni az alapot, plusz úgy sem látszik ki, így marad ezüst.

A végére pedig néhány gyorsban készült kép, hogy hogyan is áll a két kiegészítő Noah-n. (Bocsi a crappy képekért, este készült, gyér lámpafényben.)

Author

Winterdann
rokabarlan@rokabarlang.hu
hmm... hmm...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Halloween jött,

2020 december 17.

Legújabb családtagok

2021 március 30.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: