Project Journal V.

A journal 5. részében Noah jelenlegi kinézetét szeretném bemutatni, illetve a 3D nyomtatóval készült szarvak kerülnek előtérbe.

Az új szarvak

Szóval, ha már úgyis vannak az új gépek, ki is kellene őket próbálni. 😄 Mert nem igazán találtam Noah-hoz hozzáillő szarvakat, így nyomtattam egyet magamnak.

Az alapok persze nem saját munkám, hanem letöltöttem (Jester Cosplay Horns (Critical Role) by amandadinosaur) és méretre kicsinyítettem. Mint mindennek, a 3D nyomtatásnak is vannak jó és rossz napjai, így nekem is születtek hibás printek.

Mivel a supportok leszedés után nyomot hagytak, így kissé lecsiszoltam festés előtt. Csiszolás végeztével 2 rétek fekete akril festék (meglepően szépen rajta maradt) alapozáshoz. Innen kezdődött a tortúra…

Színes barázdákat akartam csinálni, így pasztellezni kezdtem… majd lakk… pasztell… lakk… pasztell… mindez órákig, hisz minden egyes réteg lakk jóformán eltűntette a megannyi pasztell réteget… A végeredmény jelenleg vállalható, de ki tudja meddig… lehet újra neki kell esnem valamikor.

szarvak

Ezután kitaláltam, hogy a végeit chromatic pigmenttel vonom be. Sajnos ez sem kezdődött úgy, ahogy szerettem volna, mert az eladó oldalán, ahonnan rendeltem, pinkes-lilás-kékes színről voltak képek. Ehelyett egy pinkes-lilás-zöldes pigmentet kaptam… Na mindegy, így jártam…

Először egy vékony réteg fényes lakkor vittem fel az alapra, majd mielőtt megszáradt, arra vittem fel a pigmentet.

Na szóval, első próbálkozáshoz képest eléggé meg vagyok elégedve a végeredménnyel 🙃

szarvak

Noah jelenlegi kinézete

Miután a legtöbb kiegészítője elkészült, rendeltem hozzá egy standinget és “összeállítottam”. Megcsináltam az uszály részt is. (most kb úgy néz ki, mont valami szoknya XD) Már csak az apróbb változtatások maradtak hátra, meg szárnyai és a fegyvere. Jelenleg nem tudok dönteni a kasza és a kard között.

Author

Winterdann
rokabarlan@rokabarlang.hu
hmm... hmm...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Project journal IV.

2021 szeptember 23.

Új fiú

2022 március 14.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: