Neah, dobozbontás

Neah megérkezett -egy ideje-, szóval gondoltam megmutatom a dobozbontás-t. 🙂

Mivel másfél év után küldték a lányt, és a cég állítása szerint megemelkedtek a szállítási költségek, így azt választottam, hogy küldjék szétszedve. Szóval két kicsi -céges logós- dobozban jött. Mit ne mondjak, nehezek voltak…

A dobozokat óvatosan felbontva rengeteg koreai újságpapírral néztem fakasszemet. Pár másodpercen belül meg is találtam a külön külön csomagolt darabokat, meg egy kis papírdobozt. Kaptam gumikat és kampókat, meg egy “csonkot”, ami öltöztetéskor hasznos.

A papírdobozban voltak (és vannak is) a kezek meg a lábak. Három pár kéz, egy lapos és egy magassarkú láb, alkarok meg az ízületek. Illetve az eredetiség igazoló kártyák is abban voltak. És mivel full set-et rendeltem így három buksi is jött. Nyitott szemű (OE- Open Eyed), félig csukott szemű/álmos (EN – Enchanted), és teljesen csukott szemű /de nyitott szájú XD/ (SA – Slack Afternoon?)
Ha már kicsomagoltam, össze is raktam. 🙂 Furcsának tűnt, hogy a lábakba két külön gumi megy és nem egy hosszú van félbe hajtva, mint más cégeknél.

A dobozbontás után teljesen úgy éreztem, hogy nagyobb mint Noah… talán a lány súlya miatt… eléggé nehéz.

Sajnos a full testről csak úgy csináltam képet, hogy mögötte hatalmas kupi volt. Azt meg nem szeretném megmutatni 😀 Illetve az új fiú neve is végleges lett: Nathaniel (Nat) Raith

Author

Winterdann
rokabarlan@rokabarlang.hu
hmm... hmm...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Csomag eső...

2022 március 21.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: