Vásárlás – Traveler journal

Vettem egy traveler journal-t, hisz kellett már valami amibe jegyzetelek… Túl sok a papírfecnire írt ötletem, kellett valami ahova gyűjtöm őket. Sajnos a táskám már papírok tömkelegével van tele, több el is veszett. Azt hiszem.

Miért is traveler journal és nem sima füzet vagy határidő napló?

Akkor találtam, mikor karácsonyi ajándékokat keresgéltem a világhálón. Rögtön megakadt rajta a szemem, mert hasznos, kompakt, (igazi) bőr és különleges. Szóval nem jön veled szembe ilyen minden sarkon. (Ráadásul az ára is jóval kevesebb, mint egy prémium határidő naplóé.)

Vettem egyet magamnak és egyet édesanyámnak karácsonyra. Az enyém hivatalosan yellow brown (szerencsére nem olyan sárga, inkább csak világosbarna), a másik (sötét) piros. Járt melléjük elég sok kiegészítő ajándék: könyvjelző, pótgumi, fémsarkok, meg egy  fém klipsz, ami elméletileg tolltartó szerepet töltene be.

A belsejében három különböző betét van, két üres (az egyik rusztikus barna), és egy heti tervező féle. Szerintem nem is lehet háromnál többet belerakni egyszerre.

A külsején a bőrből kifolyólag minden apró karc, sérülés rögtön meglátszik. Ettől lesz persze az idők folyamán egyedi, de úgy gondoltam készítek vagy veszek hozzá egy kis szütyőt. Ebbe hurcolnám magammal anélkül, hogy komolyabban megsérülne. Kérdés, hogy milyen színű legyen…

traveler journaltraveler journaltraveler journal

Author

Winterdann
rokabarlan@rokabarlang.hu
hmm... hmm...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Noah stílusa

2017 november 6.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: