Noah stílusa

Már említettem, Noah stílusa változóban. Nem olyan drasztikusan, de kezd kialakulóban lenni a végleges külseje… vagyis egy része.

Mivel a főpapi jelmeze sehogy sem akart összeállni teljesen, kialakult bennem (helyette) egy másik ruhaszett. A démoni formájának. Az alapszín természetesen a fekete lesz, ez lesz kiegészítve ezüsttel illetve fehérrel.  A jelenlegi elképzelés szerint a szett 4 részből fog állni. Felső, nadrág, uszályrész, és egy öv. (Menet közben ez lehet még változni fog.) ??

  • A felső háta nyitott lesz, és hátul fűzött. A prototípus készülőben, valószínűleg az még csak sima tépőzáras lesz. (Plusz a ringlik és a lyukasztó még meg sem érkezett.)
  • A nadrág oldalt végig fűzött és szűk szabású lesz. Lehet hozzákapcsolok majd valami lábbeli-szerűséget is. (De lehet, hogy teljesen külön veszem a kettőt.)
  • Az uszály olyasmi lesz, mint valami nyitott szoknya. Hátul egy, színben az összhatáshoz illő, kő/cabochon lesz. Jóval hosszabbra tervezem, mint földig érő.
  • Az öv még jóformán kérdéses. Teljesen attól függ mennyire illik majd a végeredményhez. Lehet láncokat kap vagy tollakat. Az sem kizárt, hogy csak sima fekete marad. Na meg, hogy szövetből vagy bőrből készül majd.

Illetve a sötét színű alpaka szőr is ehez a projekthez kellett. Eredetileg feketére akartam festeni, de a sötétbarna meglepően jól áll Noahnak, szóval úgy tűnik marad az eredeti színe…

Jelenleg ennyi, majd a projekt jelenlegi állásáról próbálok rendszeresen írni.

Author

Winterdann
rokabarlan@rokabarlang.hu
hmm... hmm...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tesztfotók

2017 november 5.

Vásárlás - Traveler journal

2017 november 15.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: